Yin Yoga

THIS IS THE HEADING OF YOUR CTA. KEEP IT CLEAN AND STRAIGHT TO THE POINT. TELL WHY YOUR PRODUCT IS THE RIGHT FIT

En programserie, der hylder de dybe stræk der holdes i længere tid, som kendetegner Yin Yoga. Igennem denne kommer du dybere ind i kroppen igennem nogle dybe og dejlige stræk som ofte holdes 3-5 minutter. Yin yoga er en yogaform der, der nærer os med sin mere feminine tilgang til yoga.

Indhold i Yin Yoga

En programserie, der hylder de dybe stræk der holdes i længere tid, som kendetegner Yin Yoga. Igennem denne kommer du dybere ind i kroppen igennem nogle dybe og dejlige stræk som ofte holdes 3-5 minutter. Yin yoga er en yogaform der, der nærer os med sin mere feminine tilgang til yoga. Yin yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men snarere om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads.

YIN - Hofter og sæde

Et blødt yogaprogram med Yin som overskrift med et særligt fokus på hofter og sæde. Du kommer dybt ind i kroppen igennem nogle dybe og dejlige stræk, og stillingerne holdes i lidt længere tid, som netop er kendetegnende for Yin yoga.

YIN - Rygsøjlen

Et blødt yogaprogram med Yin som overskrift, med et særligt fokus på ryggen. Man siger, at du er lige så ung som ryggen føles. Derfor betyder en sund ryg og rygsøjle meget for din generelle sundhed og resten af kroppen. Programmet nærer din ryg og rygsøjle og skaber flow igennem den store energikanal Sushumna.

YIN - Ben

Igennem dette program, vil du møde benene fra alle fire sider; Forsiden, bagsiden, indersiden og ydersiden. Programmet er dejligt for alle slags ben, men særligt for dig der bruger benene meget i hverdagen og trænger til at få dem mærket og strakt godt igennem.