Om Yogamo Online

Om Yogamo Online

Nydelse hjemme hos dig

Yogamo online er til dig, der ønsker inspiration og vejledning til din hjemmeyogapraksis. Intentionen er, at give dig mulighed for at lave yoga hjemme, så du kan vedligeholde din yogapraktis hele året rundt og måske udvide den ugentlige klasse til flere dage om ugen. 

Som medlem får du adgang til et voksende online univers, hvor der lægges stor vægt på kvalitet, ro og fordybelse. 

Yoga er for mig meget mere end blot fysisk velvære, styrke og smidighed. For mig er essensen af yoga, at komme helt hjem i hjertet og forsøge at leve herfra. Jeg elsker at fordybe mig yogafilosofien og teksterne omkring yogaen og den viden og kærlighed til det jeg finder, elsker jeg at dele med andre. 

Serierne er bundet op omkring et tema, som gør at vi sammen kan fordybe os i mere end blot det fysiske element af yogaen. Her får du viden sammen med fordybelse og kan derved lade dig inspirere i din egen hverdag.
De ugentlige yogatimer kredser om den inspiration der ligger på dagen.
Derfor er de ugentlige yogatimer forskellige fra gang til gang, jeg vil både lave noget der er blidt og blødt og noget der er mere krævende og udfordrende. 
Ligesom jeg elsker yoga, holder jeg også meget af at skrive. Derfor vil jeg skrive og dele artikler om emner jeg føler mig inspireret til at skrive om og inspirere dig med.

 

Anette Meldgaard

Videoerne er lavet af Anette Meldgaard. Hun er yogalærer og har siden 2008 undervist i yoga, meditation og afspænding. Hun er kendt for sit dybe nærvær og præcise instruktioner i yogaundervisningen. 

Hendes yogaform udtrykker sig i balance, intuition og flows. Igennem de sidste 10 år, har hun studeret og praktiseret yoga, meditation og mindfulness samt drevet retreat på Samsø, hvor hun til daglig bor.

Per Meldgaard

Det tekniske håndteres af Per Meldgaard. Han er onlinenørd og har arbejdet med alle aspekter af teknologi lige siden dengang hvor man programmerede CD-Rommer.

Senere er det ofte startups han har arbejdet med og har ind til nu være med i ikke mindre end 11 af slagsen. Det mest kendte er Just-Eat, som han startede sammen med Jesper Buch og Henrik Østergaard tilbage i 2000.

Lavet med  på Samsø

Vi bor begge to på Samsø, har samarbejdet i nogle år, deler samme efternavn, men er ikke i familie med hinanden :) 

Vi har glædet os til dette online samarbejde, hvor vi begge gør det vi er bedst til og samtidig giver dig mulighed for at blive mødt i et online univers af os begge to...

“Mit ønske er at inspirere dig til at finde hjem”
- Anette Meldgaard

Om Yogamo Online - Anette Meldgaard
Per Meldgaard square

“Sig til hvis der er noget der ikke virker - så fikser jeg det”
- Per Meldgaard

Gratis yogavideoer

Med et gratis medlemskab får du adgang til fire gratis yogavideoer i fuld længde.

Fra hoved til kroppen

Du inviteres til at komme fra dit hoved ned i kroppen.

Balance på yogamåtten

Yoga tæt på gulvet hvor overskriften er balance.

Føl og mærk fra hjertet

En intention om at lade din yogapraksis komme fra et blødt og kærligt sted, så du møder dig selv fra hjertet.

Bobler med flows

Programmet tilbyder dig små bobler med flows som du nemt kan glide ind i.

Kontakt os

Tak for din henvendelse.