Yoga Serie - Stol på din yoga

THIS IS THE HEADING OF YOUR CTA. KEEP IT CLEAN AND STRAIGHT TO THE POINT. TELL WHY YOUR PRODUCT IS THE RIGHT FIT

Yoga serien "Stol på din yoga" er en yoga serie hvor stolen er med i alle øvelserne. Det kan være du er fysisk begrænset i din krop eller det kan være du sidder på et kontor, hvor det er upassende at finde yogamåtten frem i pausen og stolen kan bruges som alternativt.

Indhold i yoga serien Stol på din yoga

En lille programserie hvor stolen er med i alle øvelserne. Intentionen er at tilbyde yoga til dig, der ikke har så nemt ved at komme ned på yogamåtten.

Det kan være du er fysisk begrænset i din krop eller det kan være du sidder på et kontor, hvor det er upassende at finde yogamåtten frem i pausen og stolen kan bruges som alternativt. Programmet passer også til dig der bare elsker din stol og har lyst til at bruge den til noget andet end blot at sidde på. Håber du vil nyde det - jeg er kommet til at elske min stol endnu mere efter denne lille programserie.

Smil til nakke og skuldre

Du møder din nakke, skuldre og dit bryst på en blød og nænsom måde så du bagefter fornemmer mere frihed og plads. Programmet udføres siddende på stolen hele tiden, med dejlige øvelser og små flows som gør dig krop, sind og sjæl SÅ godt.

Frihed til ryggen

Yoga på stolen, hvor du møder dig selv og særligt din ryg på en kærlig måde. Du lander siddende, kommer igennem alle ryggens bevægeretninger. Samtidig får du hilst på låret og ballen, så du mærker mere frihed og plads i dit bækken med en dejlig fornemmelse og gennemstrømning op igennem lænd og ryg.

Frihed i bækken, hofter og ben

Yoga på stolen, hvor du lander godt i dit sæde og lader kroppen og åndedrættet kalde din opmærksomhed ud af hovedet. Du varmer kroppen op til stående stillinger, hvor du både hilser på Trekantstillingen/Trikonasana, Heltestillingen/Virabhadrasana og andre skønne stillinger hvor stolen giver dig en dejlig støtte. Du slutter programmet siddende, hvor du igen kommer i kontakt med sædet og dit åndedræt.

I balance med din stol

Du starter siddende, tar din plads på stolen og i kroppen og lander liiige nu. Det kvadratiske åndedræt starter og slutter din yogapraksis, et åndedræt der hjælper med at skabe balance i krop og sind. Herefter bevæger du kroppen og åndedrættet i takt med hinanden, således du lander i den blide dans af dit åndedræt. Du bevæger dig til stående, hvor du udfordres med en nogle skønne balanceøvelser hvor du kan mærke livet bevæges sig levende igennem din krop.