Stærk med yoga

Indhold i Stærk med yoga

En programserie, der er styrkende og er tiltænkt dig, som gerne vil finde din indre styrke både fysisk og psykisk.

Når din indre kerne er stærk og stabil, har det en fysisk effekt som du kan læne dig ind i. Samtidig har det en psykisk effekt, hvor du føler dig mere centreret og hjemme i dig selv. Denne styrke kan bruges i livets udfordringer og på yogamåtten, hvor du bliver klar til at udføre nogle af de mere krævende yogaøvelser med en fornemmelse af, at være stærk og centreret.

Programserien består af en række videoer, der med fordel kan ses i forlængelse af hinanden.

Kend din indre kerne

En stærk indre kerne betyder meget for din sundhed. Fysisk handler det om stærke og sunde mavemuskler og ryg. Men også sunde og stærke inderlår.

Psykisk handler det om at føle dig stærk i dig selv, så du kan møde livets udfordringer med en fornemmelse af at blive hjemme i dig selv.

Jeg er stærk

Når din indre kerne er stærk og stabil har den en fysisk effekt, som du kan læne dig ind i. Det har også en psykisk effekt, hvor du vil føle dig mere centreret så du er bedre i stand til at håndtere livets op- og nedture.

Du får 3 øvelser som hjælper dig med at finde din indre kerne som virkelig tænder for din indre kerne og samtidig bruger du en intention til, at tro på din egen styrke.

Stærkere endnu

Hvad er dine kerneværdier i livet? Programmet hjælper dig til, at mærke dine værdier og det du står for.

Du kommer i kontakt med din fysiske indre kerne igennem nogle velkendte yogaøvelser, udfordres på styrke og balance og mod, lander til sidst blødt i dig selv. Fornem hvordan du bliver stærkere fysisk, psykisk og spirituelt.

Stærkest

Programmet er krævende og du får god kontakt til din kernemuskulatur og dine baller. Ikke bare for at holde på formen for at se godt ud, men endnu mere for at kunne klare de mere krævende yogastillinger og holde dig selv stærk fysisk, psykisk og spirituelt.

Programmet fokuser på stabilitet, styrke og balance.