Yoga Serie - Levende led

THIS IS THE HEADING OF YOUR CTA. KEEP IT CLEAN AND STRAIGHT TO THE POINT. TELL WHY YOUR PRODUCT IS THE RIGHT FIT

Yoga serien "Levende led" bringer opmærksomhed og kærlighed til kroppens mange led. Den er særligt velegnet for dig der har udfordringer med leddene, så som slidgigt, hybermobilitet, leddegigt eller andet, kan også fint bruges af dig der blot ønsker at give dine led ekstra kærlighed.

Køb serien for 99,- kr.

Indhold i Levende led

En programserie, der bringer opmærksomhed og kærlighed til kroppens mange led.

Programserien består af en række videoer, der med fordel kan ses i forlængelse af hinanden. Til hvert program er der lidt information omkring dine led, således at du kommer i bedre kontakt med dine led og lærer hvad du har brug for at gøre, for at give dem kærlighed. Programserien er særligt velegnet for dig der har udfordringer med leddene, så som slidgigt, hybermobilitet, leddegigt eller andet, kan også fint bruges af dig der blot ønsker at give dine led ekstra kærlighed.

Bevægelse og blødhed til dine led

Når du bevæger kroppen er du afhængig af muskler, knogler og led. Led skal have omsorg, bevægelse og kærlighed for at forblive levende livet igennem. Programmet tager dig igennem de fleste af kroppens ægte led, så du mærker større gennemstrømning og varme i leddene. Programmet er særligt velegnet for dig med leddegigt og slidgigt.

Bevægelse og styrke til dine led

Du kan både have overbrugte og væskefyldte led samt underbrugte og stive led. Intentionen er at lande et godt sted midt imellem, hvor du giver dine led tilpas med bevægelse. Programmet har fokus på at styrke nogle af de muskler i kroppen, der er nødvendige, således du har stærke muskler der kan støtte dine led. Programmet er særligt velegnet for dig med hybermobilitet, slidgigt eller måske dig der har let knogleskørhed.

Balance og nærvær til dine led

Tre sanser fortæller hjernen om de ændringer, der sker med kroppens position og giver de relevante muskler besked om, hvad de skal gøre, for at vi undgår at vælge eller gøre skade på muskler, knogler og led. Synssansen, stillingssansen og ligevægtssansen udgør hvert et hjul på en trehjulet cykel. Til sammen giver de dig den nødvendige information til at holde balancen. Lukker du øjnene, har du kun to hjul at støtte dig til, og det bliver sværere at holde balancen. Programmet er egnet for de fleste, prøv selv at lege med her...

Bevægelse, styrke og balance til dine led

Kærlighed og omsorg til dine led, handler om at holde dine led tilpas bevægelige, at styrke musklerne omkring og træne balancen. Programmet tager dig igennem det hele, og du mærker efterfølgende en lethed strømme igennem krop og sind.