Yoga Serie - Land hjemme

Indhold i yoga serien Land hjemme

En programserie, der er tiltænkt dig, som måske har hjemmearbejdsplads og ønsker at give dig selv små pauser i hverdagen. Du sidder muligvis ikke på den helt rigtige stol, bordet er ikke indstillet til din højde og hæve- sænkebordet er ikke flyttet med dig hjem. Det kan give nogle udfordringer, som du er begyndt at mærke i form af spændinger, musearm, ondt forskellige steder i kroppen og måske hovedpine.

Programserien består af en række videoer, der er ret forskellige. Lige fra den lille korte pause, hvor du stadig kan lave yoga i din arbejdsskjorte, til flowet der får dig ud af hovedet og tilstede i kroppen, til den lille stund du kan lave lige inden du skal i seng.

Instant office yoga

En pause på din stol hvor du ånder lidt dybere og kommer i bedre kontakt med dit åndedræt. Din nakke mødes med blødhed og nærvær, din ryg kommer rundt i alle bevægeretninger og dine skuldre får en pause hvor de bliver mødt, løsnet og blødgjorte. Et lille program der virker forfriskende og forløsende lige ind i din hverdag.

Land hjemme

Hvordan lander du hjemme, når dit arbejde foregår i hjemmet? Programmet hjælper dig med at være opmærksom på det skift der ofte skal til, for at du kan lande godt hjemme i dig selv efter en arbejdsdag. Det er rygliggende øvelser, der blødt og nænsomt løsner omkring nakke, skuldre og ryg. Samtidig får du nogle vidunderlige stræk henover lysken og underlivet efter en dag siddende i stolen og du slutter programmet af med at sende benene i luften og nyde kroppen omvendt for en stund.

Flow og frihed

Programmet hjælper dig med at tømme hovedet, inden du guides til at bevæge dig i takt med åndedrættet i et blødt flow. Du bølger videre i nogle skønne bagoverbøjninger, der hjælper dig til med at folde brystet ud efter en dag foran skærm. Herfra kommer du længere ned i kroppen, hvor du får åbnet og strukket hoftebøjerne. Du tages med videre til nogle lækre øvelser, der både går dybt, roterer og åbner siden af kroppen og dit bryst. Du slutter af med en stille stund så du kan mærke om roen har sænket sig i dig.

Blød aftenyoga

Yogaen er tiltænkt dig, der har brug for et aftenprogram der kan laves når roen har sænket sig og du har en stund helt for dig selv. Det er rygliggende i et langsomt tempo, åndedrættet guides med tælling som en hjælp til at du lander i dig selv, og du får god tid til at komme ned i benene og hofterne. Programmet slutter med en pude under brystet, som hjælper dig med at få kontakt til dit hjerte, inden du skal puttes og takke dagen af.