Yoga Serie - Følg hjertet

THIS IS THE HEADING OF YOUR CTA. KEEP IT CLEAN AND STRAIGHT TO THE POINT. TELL WHY YOUR PRODUCT IS THE RIGHT FIT

I yoga serien "Følg hjertet" bringes opmærksomhed til hjertet. Hjertet symboliserer livets centrum, det indre, sjælen, kærlighed, medfølelse, glæde og sorg. Hjertet er i centrum i alle seks programmer, både som en pumpe der bringer iltet blod rundt i din krop men i lige så høj grad et symbol på kærlighed og et sted i dig hvor du kan finde hjem.

Køb serien for 99,- kr.

Indhold i Følg hjertet

En programserie, der bringer opmærksomhed til hjertet.

Hjertet symboliserer livets centrum, det indre, sjælen, kærlighed, medfølelse, glæde og sorg. Hjertet er i centrum i alle seks programmer, både som en pumpe der bringer iltet blod rundt i din krop men i lige så høj grad et symbol på kærlighed og et sted i dig hvor du kan finde hjem.

Rundt om hjertet

Du kommer rundt om hjertet, mærker hjertets bagside og forside, hilser samtidig på hjertets sider. Hjertet er livets centrum og på sanskrit hedder punktet i hjertet Anahata, som betyder usåret eller uslået, Ana betyder også mor.

Et dejligt yogaprogram fra en kærligt og moderligt sted i dig.

Fred i hjertet

Fred er din naturlige tilstand, en tilstand du ikke behøver at lede efter i det ydre. En tilstand du kan finde ind i, når blot du giver din opmærksomhed og interesse til fred i dit indre. Programmet leder din opmærksomhed ud i fredfyldte håndflader og fodsåler, og du bevæger dig igennem et blidt program med fred i hele din krop.

Levende hjerte

Fra et åbent og levende hjerte, kan vi møde de tryghedsbobler vi alle skaber når vi føler os usikre og ude af kontakt med hjertet. Frisættelse af de bobler vi laver omkring os selv kan ske når vi siger fuldt ud ja til boblen og ser den som den er fra det levende hjerte. Programmet bevæger dig igennem kroppen med forskellige flows, som bringer lidt varme og liv til din krop og til dit hjerte.

Hjertets natur

Hjertets natur er at være i svingning med enhedsgrunden og hvile i fuld afslappethed. I det adskilte selv er der altid noget der er godt og noget der er mindre gode, det fastholder os i en eller anden form for konflikt. Når vi er i hjertets natur kan vi se den adskillelse vi laver, uden at forsøge at lave om på noget. Blot se det som det er og på den måde lade det opløse sig selv. Du starter siddende med bløde bevægelser, hilser på en blød bue og slutter programmet af med en stor pude under sædet og benene mod loftet.

Tak dit hjerte

Det du giver opmærksomhed og energi vokser og gror. Giver du opmærksomhed til det du mangler, vil du altid være i en eller anden form for underskud. Giver du derimod opmærksom til det du er taknemmelig for, vil det vokse og gro. 
Programmet handler om at sige tak, sige tak til dit hjerte for at det trofast banker for dig og bevæge dig med en taknemmelighed for at du har en krop du kan bevæge dig i og opleve livet igennem.

Din vilje ske

Hvis vi helhjertet kan hvile i “Din vilje ske” bliver vi uovervindelige i alle prøvelser livet giver og i al modgang. Forbundethed i sin dybeste forstand, handler om at lytte til hjertets fred. Programmet inspirerer dig til at finde din ledetråd til at finde hjem, når du mærker du mister forbindelsen til det dybeste du ved af. Finde det du kan søge tilflugt i, så du har tillid til at lade “Din vilje ske”.