En glad og fri ryg

THIS IS THE HEADING OF YOUR CTA. KEEP IT CLEAN AND STRAIGHT TO THE POINT. TELL WHY YOUR PRODUCT IS THE RIGHT FIT

Vi kender det næsten allesammen, det at have problemer med ryggen. I yoga serien "En glad og fri ryg" hjælper Anette dig til at få en sund og stærk ryg. Ud over yogaundervisningen i videoerne, fortæller Anette også om anatomi omkring rygsøjlen og ryggen, så du samtidig kan blive lidt klogere på din egen ryg.

Køb serien for 99,- kr.

Indhold i En glad og fri ryg

En programserie, der tilgodeser din ryg og er tiltænkt dig, som gerne vil gøre noget godt for krop og primært din ryg på daglig basis. Programserien består af en række videoer, der med fordel kan ses i forlængelse af hinanden. Til hvert program er der lidt anatomi omkring rygsøjlen og ryggen, så du på den måde også bliver lidt klogere på hvordan din egen ryg er konstrueret.

Ryggens syv bevægeretninger

Hvad består rygsøjlen egentligt af? Hvordan bevæger du din ryg og krop i dagligdagen? I dette program kommer du igennem ryggens syv bevægeretninger. Du bliver samtidig opfordret til at trevle dit eget bevægemønster op, så du bliver bedre til at lytte til de signaler kroppen og ryggen giver dig, så du kan bringe mere balance ind i din hverdag.

Hils på hoftebøjerne

Hvilke udfordringer kan vi have når det handler om ryggen? Hvad betyder en forøget kyfose eller lordose for din kropsholdning? Er det vaner, arbejde, sygdom eller andet der gør at ryggen har den form som den har? Meget kan vi heldigvis arbejde med og bringe i bedre balance, når vi bringer bevidsthed til det. Programmet tager dig ned i kroppen, du arbejder bl.a. med ben, hofter og psoas og får både strakt og styrket muskler i din krop.

Frit bindevæv

Hvad betyder det egentligt at bevæge ryggen og hvor kan du bevæge ryggen mest? I dette program bevæger du kroppen med mange små øvelser, som løsner og blødgør og giver energi til dit system. Samtidig får du mærket bindevævet og løsnet de steder hvor det måske er blevet lidt for stramt og hårdt.

Styrke og kraft til ryggen

Hvilke muskler skal holdes stærke for at støtte ryggen? I programmet kommer du i god kontakt med dine mavemuskler, din bækkenbundsmuskler og hele korsettet. Et lille program som styrker dit muskelkorset.

Sæt ryggen fri med åndedrættet

Hvordan trækker du vejret? Har åndedrættet og rygsmerter en sammenhæng? Dette program tager dig ind i det fuldkomne åndedræt, og hjælper med at løsne nogle af de muskler som hindrer åndedrættets frie strøm igennem din krop, så du kan bruge åndedrættet som en indre massør af din ryg og muskler.

En glad og stærk ryg

I dette program kommer du igennem en serie af øvelser, der bringer bevidsthed til din ryg og din krop. Du kommer igennem ryggens bevægeretninger, løsner, styrker og kommer i god kontakt med dit åndedræt. Et dejligt og alsidigt program for din ryg og din krop. Namaste...