Yoga Serie - Mine bedste morgener

Indhold i yoga serien Mine bedste morgener

En programserie, der er tiltænkt dig, der elsker at lave yoga fra morgenstunden. Mine egne bedste morgener er dem, hvor yogaen får god tid og aftrykket fra yogastunden får lov at summe videre i mig dagen igennem.

Jeg har samlet nogle forskellige morgenprogrammer i denne serie, hvor der både er leg, bid, udfordring og blødhed. Selvom jeg har kaldt dem morgenyoga, så kan de sagtens bruges på andre tidspunkter på dagen, hvis du holder af at lave yoga om eftermiddagen eller tidlig aften.

Jeg håber du vil nyde mine bedste morgener i fulde drag og mærke glæden ved at komme godt fra start.

Flow og Nydelse

Flow og nydelse, en bevægelig morgen hvor kroppen vækkes med kapalapati og små øvelser der tager hinanden i hånden og ligger dejligt i forlængelse af hinanden. Du kommer igennem ryggens bevægeretninger, du får løsnet dine skuldre, hilst på hofterne, åbnet i brystet og twistet. Programmet starter og slutter siddende, og er hele vejen igennem tæt på gulvet.

Tag lyset med dig

Tag lyset med dig, er et lille morgenprogram hvor lyset bliver omdrejningspunktet for din yoga. Du lander siddende og trækker opmærksomheden hjem i dig selv, så du øver dig i at se det hele mere fra et observerende stede i dig. Du bliver guidet i et lille stående flow, som blødt og nænsomt åbner din krop. Du møder en balancestilling, får åbnet til dine hofter inden du igen lander siddende ved dit lys og blot observerer det der er.

Morgenglæde

Programmet åbner din krop på dejligste vis og intentionen er at vække morgenglæden i dig. Du starter knælende, og bevæger dig igennem nogle bløde åbninger og twists. Maveliggende bagoverbøjninger, stående stærke øvelser der åbner din krop og udfordrer din balance og øvelser der måske bider lidt i låret. Du slutter rygliggende med nogle nænsomme øvelser og lander i Savasana på ryggen, hvor det hele får lov at blive dejligt blødt igen. Du arbejder igennem programmet med en intention, som du selv har valgt.

God morgen - God dag

Yogaen er tiltænkt dig, der ønsker dig en god morgen som kan sætte et skønt aftryk til resten af din dag. Du starter siddende og kommer i kontakt med din krop og dit åndedræt. Du møder planken, en bølgende kobra og nogle styrkende øvelser, som måske får varmen frem i din krop… Du hilser på nogle af krigerøvelserne som kalder på styrke og møder måske en lille udfordring sidst i programmet hvor kroppen åbnes op. Det hele afsluttes med bløde rygliggende øvelser inden du ligger eller sidder og lader det hele lande dejligt i dig, med en lille visualisering.