Bliv gæstelærer

Bliv gæstelærer nu

Styrk din forretning, giv mere til dine elever og tjen ekstra penge.

Du bliver gæstelærer på en af Yogamo Onlines Ugens Video.
Din gæstelærer video kommer til at ligge i Gæstelærer serien på Yogamo Online.
Du tjener penge hver gang en af dine elever tilmelder sig Yogamo Online.
Vi hjælper dig med optagelsen af videoen.
Anette guider dig trykt og sikkert gennem hele processen.
Gratis adgang til Yogamo Online, som også kan give din inspiration til egne undervisnings timer.
Du får erfaring med at lave online øvelser.

Det kan virke svært og uoverskueligt at komme igang med at lave yoga undervisning online og der er mange ting man skal sætte sig ind i. Alt dette har Anette allerede gjort og efter at have lavet online undervisning i flere år, både på Yogamo Online og i forbindelse med yogalæreruddannelsen A Yoga Story, og hun er klar til at give dig muligheden for at opleve hvordan det gøres. Hvis du er interesseret i at blive en endnu bedre Yogalærer kan du også tilmelde dig A Yoga Stories online efteruddannelse. Læs mere her.

Du tilbydes at blive gæstelærer på Yogamo Online og Anette hjælper dig med at filme og producerer videoen. Dermed får du alle de fif og erfaringer hun har gjort sig i trykke omgivelser på Samsø. Når din video er klar bliver du præsenteret på Yogamo Online som ugens gæstelærer. Der vil være mulighed for en kort beskrivelse af dig og dit yogastudio, samt link til din hjemmeside, så alle Yogamo Onlines medlemmer kan lærer dig at kende.

Så længe du er godkendt som gæstelærer på Yogamo Online vil du også have gratis adgang til alle videoer på Yogamo Online. Her kan du træne med og få inspiration til dine egne timer.

Du får også dit eget personlige link, som du kan give til dine elever og fx. ligge på din hjemmeside. Hver gang en af dine elever melder sig til Yogamo Online og betaler et medlemskab modtager du 35% af medlemsprisen. Det er pt. ca. 50 kr. ved månedligt og 500 kr. ved årligt medlemskab.

Du er velkommen til at kontakte Anette på support@yogamo-online.dk hvis du vil vide mere eller du kan tilmelde dig ved at klikke på knappen herunder.