Yoga Serie - Bløde og kærlige aftener

THIS IS THE HEADING OF YOUR CTA. KEEP IT CLEAN AND STRAIGHT TO THE POINT. TELL WHY YOUR PRODUCT IS THE RIGHT FIT

En programserie, der er tiltænkt dig, der elsker at afrunde dagen med yoga. Jeg holder meget af at slutte dagen på yogamåtten med nogle bløde bevægelser, der på bedste vis runder dagen af. Jeg har lavet et lille aftenprogram til alle ugens 7 dage, så du kan prøve at lave yoga hver eneste aften med lidt forskellig fokus fra aften til aften.

Indhold i yoga serien Bløde og kærlige aftener

 

Lad ben og hofter finde hvile

Lad dine ben og hofter få nogle dybe stræk inden det er sengetid. De har måske spurtet rundt for at nå dagens opgaver, de har måske siddet bøjet sammen i en stol det meste af dagen eller du har måske helt glemt at sætte pris på dem. Programmet tager dig dybt ind i benene, hofterne og slutter af med at vende kroppen på hovedet så det hele lander blødt i dig. Programmet sluttes med et tak for det du sætter pris på.

Flow og dybe stræk

Rund dagen af med dybe åndedrag og et kærligt flow, der løsner omkring bækkenet, hofterne og benene. Det fuldkomne åndedræt er med dig i programmet, og du kommer godt ind i hofterne, så de er bløde inden de går til ro. Programmet sluttes med at dagen får lov til at lande på de rette indre hylder, så du kan gå fredfyldt til ro.

Styrk maven og frisæt din bund

Du starter siddende med en centrering og et slip af dagen med mulighed for at sætte en intention. Lidt styrke til mave, skuldre og arme inden du glider ind i nogle dybe stræk af din ryg, din lænd og dine hofter. Inden du med en intention kan lade natten sænke sig så intentionen kan lande dybt inde i dig.

Frisæt din ryg & be en lille bøn

Din ryg har været på arbejde det meste af dagen og dette lille aftenprogram er en invitation til, at sætte ryggen fri, så energien kan flyde mere frit igennem hele ryggen. Efter nogle frisættende og styrkende øvelser for din ryg, guides du ind i en afslappende stilling som nærer dine nyrer. Programmet sluttes med mulighed for, at du kan formulere en aftenbøn som du kan tage med dig ind i din nat.

Stræk dig fri af dagen

Rul og stræk dagen ud af dit system med dette lille yogaprogram. Du får hilst godt på din ryg, dine hofter og dine lår inden en foroverbøjning som blødt lukker dagen af. Du slutter med en positiv ladet sætning som starter med “Jeg er...” - en sætning som får lov at slå rod dybt i dig, inden du går til ro.

Drømmeland

Slip dagen med dette program, som er rygliggende med et lille blødt flow som du får lov til at lave nogle gange. Du får sagt tak for idag til dine hofter, ben og fødder og får lov til at ligge i en omvendt stilling så åndedrættet kan lande dybt inden i dig. Jeg slutter med at læse lidt om “Drømmenes træ”.

Kom ind i flowet igennem flowet

Kom ind i flowet igennem flowet med dette lille aftenprogram, der tager dig ned i din krop og hjælper dig med at blive nærværende i kroppen. Programmet afsluttes med en afspænding og en godnathilsen.