Yoga Serie - Ansigtsyoga

THIS IS THE HEADING OF YOUR CTA. KEEP IT CLEAN AND STRAIGHT TO THE POINT. TELL WHY YOUR PRODUCT IS THE RIGHT FIT

I serien Ansigtsyoga udforsker begyndere og let øvede ansigtsafspænding og -yoga gennem programmer, der fokuserer på ansigtets udtryk og musklers velvære. Serien afslører, hvordan ansigtet afspejler vores indre tilstand og sundhed, fra at løsne spændinger i skuldrene, der påvirker ansigtet, til at forbedre kæbelinjen, løfte smil og kinder, mindre rynker mellem brynene og reducere næsefolden. Hver video leder seeren gennem øvelser for et mere nuanceret brug af ansigtsmusklerne, fremme af selvpleje og et bedre velbefindende gennem ansigtsyoga.

Køb serien for 99,- kr.

Indhold i Ansigtsyoga

En programserie med fokus på ansigtet. Vores ansigt er lidt af en sladrehank, der afspejler, hvordan vi har det i både krop og sind. Selvom vi måske ikke kan sætte ord på, lægger vi som mennesker ofte mærke til andre menneskers ansigtsudtryk. Glød i øjnene, rynkede bryn og sammenbidte kæber. Ansigtet er med til at fortælle historien om os mennesker.

Musklerne forfalder lidt hele tiden, men ofte bemærker vi det hurtigere i ansigtet, fordi det er det meste opsigtsvækkende. Ansigtsyogaserien kan gøre dig bevidst om, hvordan du måske bruger dit ansigt meget ensidigt og måske uhensigtsmæssigt. Hvis du dagligt praktiserer ansigtsyoga, lærer ansigtet at bevæge sig mere nuanceret, intens og afbalanceret.

Lyt til din krop

Dette program er for dig, der gerne vil igang med ansigtsyoga og gerne vil komme lidt omkring i hele ansigtet. Det er en rigtig god måde at komme igang med ansigtsyoga på.

Vi starter omkring skuldrene, for at få løsnet spændinger der måske har samlet sig omkring dine skuldre som kan have sat sig som et aftryk i ansigtet. Derefter rundt til mange af ansigtsmusklerne med forskellige grimasser:)

Kæbelinje og dobbelthage

I dette program arbejder du med den nedre del af dit ansigt med øvelser der har fokus på at reducere og forebygge aldringstegn omkring hilsen, hagen og kæbelinjen.

I disse områder er det tydeligt at se, hvis du ikke passer så godt på dig selv. Huden bliver løs, krøllet og slap og træt at se på. Væske mangel kan også være en årsag til at din hud bliver løs og krøllet at se på, så sørg endelig for at du får en masse at drikke.

Løft dit smil og dine kinder

I dette lille program arbejder du med at løfte både dine kinder og dit smil, et program der også vil have en positiv effekt på dit humør.

Flere voksne smiler mindre end børn, og det gør at mundvige og kinder kan begynde at hænge. Musklerne der trækker mundvigene ned kan også være lidt spændte, så programmet starter med at massere ved kæbe og kinder, for derefter at lave lidt forskellige smil og bevægelser.

Slip rynken imellem brynene

I dette lille program handler det om at løsne de rynker der kan komme imellem brynene, som måske er kommet af dårlige vaner eller psykologiske spændinger. Derfor kan det være en god ide at mærke efter, hvorfor du psykologisk går og trækker brynene lidt sammen, sammen med en række små øvelser der løsner de spændte muskler.

Reducer næsefolden

Programmet arbejder med at forebygge og reducere den fold, der opstår på siden af næsen til din mundvige. Folden er i det område, der i den kinesiske medicin relaterer til din tyktarm.

Du kan derfor overveje, hvordan din fordøjelse har det. Følelser kan også påvirke ansigtet og dette område hænger sammen med tristhed og vrede. Fysisk handler det om at få afspændt dit ansigt og styrket musklerne i dine kinder, så du kan få løftet folden.